fredag 2 november 2007

Going to Carolina in my mind

293

Dagens låt: Alison Krauss: Carolina in my mind
Dagens skiva: Reamonn: Wish

Varsågod Herr Alarik. Du var lite sugen på miss Krauss.

Satt på bibliotket några timmar i dag. Snabbläste skivrecensioner i 2007 års MOJO (MOJO på ens eget bibbla är livskvalité) för att kolla allt jag borde ha köpt under året. Gjorde lista med det mest intressanta. Försöker ju desperat att INTE köpa så mycket skivor. Har satt någon slags gräns vid 1000kr per månad men det går väl sådär... Idag blev det fyra stycke; Andi Almqvists nya, Dwight Yoakam sings Buck Owens, Ben Lee och Reamonn

Lånade lite också, bl a en kokbok av Jens Linder (Har i och för sig 2,5 hyllmeter kokböcker hemma men det är ju en annan sak typ...). Kul var att det fanns ett recept på "Gravy" vilket väl antagligen är typ som vår svenska sky. Har aldrig sett recept på det förut, däremot är en av årets mest spelade låtar "How to make gravy" med Paul Kelly. Texten handlar om Joe, som sitter i fängelse och skriver hem till sina närmaste om att han inte kommer att fira julen hemma, och att någon annan får göra det som annars han ansvarat för - "to make gravy".

2 kommentarer:

Martin sa...

Tack! Har du hört Danny George Wilsons platta? Borde kunna vara något för dig.

Cege by the way sa...

Yepp. Lyssnade mycket på den ettt tag. Såg honom Live som förband till Kjellvander. Tack för påminnelsen om Mark Olson på lördag!!! Hade sett det men glömt.